14 марта 2017 года Украина ратифицировала соглашение о ЗСТ с Канадой и налоговое соглашение с Люксембургом

14.03.2017 были приняты Закон “О ратификации Соглашения о свободной торговле между Украиной и Канадой” № 1917-VIII, опубликованный в газете “Голос України”. – 2017. – № 62, и Закон “О ратификации Конвенции между Правительством Украины и Правительством Великого Герцогства Люксембург об избежании двойного налогообложения и предупреждении налоговых уклонений относительно налогов на доходы и на капитал и Протокола между Правительством Украины и Правительством Великого Герцогства Люксембург о внесении изменений в Конвенцию между Правительством Украины и Правительством Великого Герцогства Люксембург об избежании двойного налогообложения и предупреждении налоговых уклонений относительно налогов на доходы и на капитал” № 1918-VIII, опубликованный в газете “Голос України”. – 2017. – № 61. Законы вступили в силу. Ниже приводим их на украинском языке. Тексты соответствующих международных договоров не приводятся.

Пресс-служба Interlegal

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою

Верховна Рада України постановляє:

Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою, вчинену 11 липня 2016 року в м. Києві, яка набирає чинності в перший день другого місяця після одержання останньою із Сторін повідомлення про завершення виконання процедур, необхідних для набрання чинності цією Угодою, ратифікувати (додається).

 

Президент України
П. ПОРОШЕНКО

м. Київ
14 березня 2017 року
N 1917-VIII

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал і Протоколу між Урядом України та Урядом Великого Герцогства Люксембург про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал

Верховна Рада України постановляє:

Конвенцію між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал, вчинену в м. Києві 6 вересня 1997 року (далі – Конвенція), яка набирає чинності в день останнього повідомлення дипломатичними каналами про завершення Договірними Державами необхідних відповідно до внутрішнього законодавства процедур, та Протокол між Урядом України та Урядом Великого Герцогства Люксембург про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал, вчинений у м. Києві 30 вересня 2016 року, який є невід’ємною частиною Конвенції та набирає чинності з моменту набрання чинності Конвенцією, ратифікувати (додаються).

 

Президент України
П. ПОРОШЕНКО
м. Київ
14 березня 2017 року
N 1918-VIII

 

Читайте также